Slaap­kampen

Voor HOCKEY­TOPPERS TUSSEN DE 7 EN 15 JAAR

Bij een slaapkamp van ProHockey ga jij ongetwijfeld de allerleukste hockeyweek ooit beleven! Je gaat uitdagingen aan, grenzen verleggen, veel nieuwe vrienden en geweldige herinneringen maken. Alle hockeyspelers en goalies van 7-15 jaar oud zijn van harte welkom op het slaapkamp van ProHockey.

Naast veel intensieve en leerzame hockeytrainingen is er ook genoeg ruimte voor toffe activiteiten. Elk jaar bedenkt ons team weer nieuwe spellen en uitdagingen, waarmee jij je deze hockeyweek echt niet kunt gaan vervelen. Ondanks het drukke en leuke programma, heb jij natuurlijk ook genoeg tijd om even tot jezelf te komen en op te laden, zodat je er weer volledig voor kan gaan.

Ook zal er aan elk kamp een thema gekoppeld zijn die tijdens het kamp, maar ook zeker op de Bonte Avond veel terug zal komen!

Alles inclusief

Tijdens het kamp kan jij je volledig richten op jouw (hockey)plezier. Ontbijt, lunch en een 3-gangen diner worden door ProHockey op locatie verzorgd. Heel de dag door wordt er door ProHockey gezorgd voor genoeg drinken en tussendoortjes.

INTERN/ EXTERN

Je kunt kiezen voor een intern of extern verblijf. Bij intern verblijf slaap je op het ProHockey slaapkamp in een legertent met je kampgenoten. Bij extern verblijf slaap je elders, bijvoorbeeld thuis. Als extern kamplid ben je wel verplicht deel te nemen aan ontbijt, de lunch en het diner.

VEILIGHEID

’s Nachts is er nachtwacht (een begeleider van het kamp) aanwezig. Vooral voor de wat jongere kinderen is dit erg prettig, als ze bijvoorbeeld niet kunnen slapen of er wat anders aan de hand is. Zo weten alle kinderen dat ze ook midden in de nacht bij iemand terecht kunnen.

Overdag is er altijd iemand aanwezig met een geldig EHBO-diploma, zodat in geval van ongeluk(jes) er meteen goed gehandeld kan worden. Al onze begeleiders beschikken over een VOG en BHV-diploma.

Leeftijdsgroepen

De groepen bij de slaapkampen zijn in verschillende leeftijdscategorieën verdeeld, zodat iedereen op eigen niveau en met leeftijdsgenoten de allerleukste hockeyweek van het jaar kan beleven! Check hieronder onze groepen op het slaapkamp van ProHockey.

Juniors (7-9 jaar)

Hockeyliefhebbers van 7-9 jaar oud zijn bij de kampen van ProHockey aan het juiste adres! De kinderen gaan op hun eigen niveau aan de slag met verschillende hockeyactiviteiten om hun basistechniek te verbeteren en nieuwe trucjes te leren.

Naast veel hockey worden er ook een aantal andere sporten aangeboden, zodat de kinderen zich breed kunnen ontwikkelen op motorisch vlak. Dit gebeurt onder leiding van ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in het training geven aan kinderen van deze leeftijd. Omdat de Juniors van 7-9 jaar een flexibel programma nodig hebben, geven wij ze de ruimte om het middagblok zelf in te vullen. Hierbij is er keuze tussen hockeyen of het spelen van gave spellen.

masters (9-13 jaar)

Fanatieke hockeyers van 9-13 jaar zitten op hun plek bij de Masters op het kamp van ProHockey! Bij de Masters wordt er tijdens de trainingen veel aandacht besteed aan zowel het technische als tactische onderdeel van de hockeysport.

Naast veel hockey gaan we ook aan de slag met een aantal andere sporten. Hier heb je motorisch erg veel aan! Ook ga je met al jouw nieuwe vrienden te gekke spellen en activiteiten doen. Kortom, een week om nooit meer te vergeten!

Pro's (13-15 jaar)

De Pro’s bij het kamp van ProHockey ontwikkelen zich tot pro hockeyers! Zij krijgen de ruimte zich gericht te verbeteren op vlakken waar zij nog moeite mee hebben. Er is genoeg persoonlijke aandacht om het maximale uit elke speler te halen. Ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in het training geven van deze leeftijdsgroep zullen met uitdagende oefeningen gericht gaan trainen op wedstrijdsituaties.

Dat is niet het enige. Naast hockeyactiviteiten zullen er ook te gekke spellen worden gespeeld en leuke activiteiten plaatsvinden. Je zult veel nieuwe mensen ontmoeten, die misschien wel vrienden voor het leven gaan worden! Kortom, een week die je nooit zal vergeten!

Goalies (8-15 jaar)

Wil jij élk schot op goal onderscheppen? Kom dan naar het kamp van ProHockey en verbeter jouw skills! Onder leiding van onze keeperstraining met jarenlange keepers en keeperstraining ervaring ga jij gegarandeerd veel nieuwe dingen leren en ga jij veel oefenen op jouw zwakkere punten.

Dit in combinatie met toffe spellen en leuke activiteiten die je met alle hockeyers en keepers van jouw leeftijdsgroep doet.

Meld je aan
voor de dagkampen

Enthousiast geworden? Kijk hieronder naar de aankomende slaapkampen van ProHockey.

dagkamp-slaapkamp
Hockeykamp zomervakantie 2024 – Prinsenbeek
7 JULI – 10 JULI