faq

Algemeen

De leeftijdsindeling is opgesteld uit ervaringen vanuit voorgaande kampen en houdt rekening met niveauverschillen. Mocht deze situatie voorkomen kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Voor de beste kampervaring is de volledige deelname aan het kamp noodzakelijk, maar in overleg met ProHockey gaan we kijken naar de mogelijkheden.
Er zijn natuurlijk altijd een aantal groepen die zich inschrijven, maar vaak is het grootste gedeelte deelnemers in zijn eentje naar het kamp gekomen! Ook met de groepsindeling houden wij hier rekening mee.
De voorwerpen die gevonden zijn na elk(e) clinicdag of kamp worden een maand bewaard. Binnen deze maand kan er contact opgenomen worden met ProHockey om deze materialen op te halen. Als de maand verstreken is is ProHockey gerechtigd deze spullen te schenken aan een goed doel.

Clinicdagen

Als uw zoon/dochter interesse heeft in de ProHockey clinicdagen, hoeft zij/hij niet voor elke dag in te schrijven. Elke clinicdag legt de focus op een ander hockey aspect. Voor volledige hockey technische ontwikkeling is het dus wel erg interessant om alle dagen te komen, maar u kunt ook kiezen welk aspect voor uw zoon/dochter het belangrijkste is en voor die clinicdag inschrijven.
De ProHockey clinicdagen zijn elke dag anders! Elke clinicdag ligt de focus op een ander aspect van de hockeytechniek. Voor de volledige verbetering van uw zoon/dochter’s hockeyspel is het dus erg interessant om voor alle dagen in te schrijven.
Ja! Al het eten en drinken op de clinicdagen wordt door ProHockey verzorgd. U hoeft uw kind dus geen eten en drinken mee te geven.
Mocht deze wens er zijn kan deze worden doorgegeven bij aanmelding. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. De groepen delen wij zoveel mogelijk op niveau in.

Dagkampen

Per dag ben je maar liefst 4 uur bezig met leerzame trainingen en toffe toernooien!
Naast hockeyen speel je met jouw leeftijdsgenoten gave spellen en doe je de tofste activiteiten. Denk hierbij aan bubbel voetbal of laser gamen.

ProHockey geeft dagkampen voor kinderen van 5-15 jaar. Zoek in onze zoekmachine wanneer het kamp voor jouw leeftijd plaatsvindt!

Dat is zeker mogelijk. Wij baseren de groepen en programma’s op het niveau van de deelnemers.

Ja! Al het eten en drinken op de dagkampen wordt door ProHockey verzorgd. U hoeft uw kind dus geen eten en drinken mee te geven.

Mocht deze wens er zijn kan deze worden doorgegeven bij aanmelding. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. De groepen delen wij zoveel mogelijk op niveau in.

Slaapkampen

Per dag ben je maar liefst 5 uur bezig met leerzame trainingen en toffe toernooien!

Naast hockeyen speel je met jouw leeftijdsgenoten gave spellen en doe je de tofste activiteiten. Denk hierbij aan bubbel voetbal of laser gamen. Bij de slaapkampen staat er ook altijd een dagje uit op de planning!

ProHockey geeft slaapkampen voor kinderen van 7-15 jaar. Zoek in onze zoekmachine wanneer het kamp voor jouw leeftijd plaatsvindt!

Dat is mogelijk. Echter raden wij aan een weloverwogen keuze hierin te maken. Een week kan erg lang zijn als hockey toch niet blijkt te bevallen.

Ja! Al het eten (ontbijt, lunch en 3-gangen diner) en drinken op de slaapkampen wordt door ProHockey verzorgd. U hoeft uw kind dus geen eten en drinken mee te geven.

Mocht deze wens er zijn kan deze worden doorgegeven bij aanmelding. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. De groepen delen wij zoveel mogelijk op niveau in.

Op het kamp wordt er 24 uur per dag toezicht gehouden. In de nacht is er een wisselende nachtwacht die het welzijn van de kinderen waarborgt. Daarnaast is het terrein afgesloten met hekken.

Wij raden af om waardevolle spullen mee te nemen naar het kamp, echter verbieden wij dit niet. Op het kamp is wel een mobielbeleid aanwezig. Mochten er spullen kwijtraken of gesloten worden, is dit niet onze verantwoordelijkheid.

Nee, dit is niet nodig. Het is mogelijk om bij aanvang op de eerste kampdag een drank/snackkaart voor uw zoon/dochter aan te schaffen. Hiermee kunnen ze gedurende de week extra drankjes en snacks halen. Dit is niet noodzakelijk, aangezien er genoeg voorzieningen voor eten en drinken zijn op het kamp.

De kinderen zullen overnachten in legertenten op/nabij de desbetreffende kamplocatie.

Ja, bij ProHockey slapen de jongens en meisjes geschieden van elkaar. ’s Nachts wordt er gehandhaafd of iedereen in zijn eigen tent blijft.

Één week voorafgaand aan het kamp ontvangt uw zoon/dochter een brief inclusief paklijst waarin precies beschreven staat wat uw kind moet meenemen op het kamp.

Dit is helaas niet mogelijk. Dit in verband met zaken als heimwee. Ook is het niet leuk voor andere kinderen als ouders van andere kinderen langskomen en hun eigen ouders niet.

Stickactie

De stickactie is van toepassing op de slaap-zomerkampen en de zaal-winterkampen.

Alle sticks worden bij aanvang op de eerste kampdag uitgedeeld. Mocht uw zoon/dochter binnen een week voor begin van het kamp hebben ingeschreven, kan het zijn dat de stick later nog nagebracht wordt.

Dit is helaas niet mogelijk, omdat uw zoon/dochter de stick gratis krijgt bij inschrijving van een ProHockey kamp. Mocht uw zoon/dochter geen stick willen kunt u dat wel doorgeven als opmerking bij aanmelding.

Betaling, annulering en klachten

Bij ProHockey kan je betalen via iDeal en via factuur. Bij betaling via factuur wordt er €15,- administratiekosten in rekening gebracht. Wens je de betaling via factuur te doen, mail dan naar administratie@prohockey.nl.

Bij annulering van een kamp/clinicdag(en) worden de volgende percentages teruggestort:

Minder dan 3 dagen van tevoren

3 dagen van tevoren

25%

Tussen 3 dagen en één week van tevoren

50%

Meer dan één week van tevoren

75%

Let op! Annuleert u binnen 3 dagen na aanmelding heeft u recht op 90% van het inschrijfgeld.

Met klachten kunt u altijd contact met ons opnemen via administratie@prohockey.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de klacht te verhelpen. Mocht u een klacht hebben tijdens een van onze kampen/clinicdag(en) raden wij u aan om contact op te nemen met de kampcoördinator voor snelle afhandeling van de klacht.

Medisch

Ja, dat kan zeker. Iedereen is welkom bij de kampen van ProHockey. Geef dit wel even door bij aanmelding, zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Ja, hier kan zeker rekening mee gehouden worden. Geef dit wel aan bij aanmelding, zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Het is geen probleem als uw zoon/dochter medicatie gebruikt. Het is het handigste als de medicijnen afgegeven worden aan de kampcoördinator. Die kan er dan voor zorgen dat de medicijnen op de juiste momenten ingenomen zullen worden. Kiest u ervoor dat uw kind de medicatie zelf bewaart en inneemt, kunnen wij er niet voor zorgen of dit gebeurt/of dit op de juiste momenten gebeurt.

Als wij activiteiten organiseren in het bos zal er hierna een tekencontrole plaatsvinden.

Toch een andere vraag?

Staat jou vraag er niet tussen? Je kunt ook contact met ons opnemen om je vraag te stellen. Dan helpen we je graag verder!