Dag­kampen

Voor alle hockeytoppers tussen de 5 en 15 jaar oud organiseert ProHockey onvergetelijke dagkampen. Tijdens een dagkamp ga jij veel nieuwe technieken en inzichten van het hockeyspel leren en maak jij gegarandeerd geweldige herinneringen en nieuwe vrienden. Je wordt ingedeeld op basis van jouw niveau en leeftijd, waardoor iedere groep het passende aanbod krijgt.

Daarnaast is er door het gevarieerde programma genoeg ruimte voor andere toffe activiteiten. Hierbij kan je denken aan lasergamen, een escape room, een stormbaan en nog veel meer. Tussen de middag is er tijd voor een volledig verzorgde en gezonde lunch, waardoor jij er weer vol tegenaan kan! Ook tussendoor is er ruimte voor fruit, drinken en andere lekkernijen.

Bij de kampen van ProHockey wordt er onderscheid gemaakt in groepen gebaseerd op leeftijd en niveau. De verschillende leeftijdsgroepen (die weer onderverdeeld worden op niveau) zijn de volgende: Kids (5-7 jaar), Juniors (7-9 jaar), Masters (9-13 jaar), Pro’s (13-15 jaar) en Goalies (keepers van 8-15 jaar). Kijk hieronder naar wat jouw leeftijdsgroep aanbiedt!

Voor HOCKEY­TOPPERS TUSSEN DE 5 EN 15 JAAR

Kids (5-7 jaar)

Hockeyen bij de Kids op een kamp van ProHockey is een feest. Spelenderwijs ga je aan de slag met verschillende hockeyoefeningen en andere activiteiten zoals knutselen en spelletjes. De hockeytrainingen voor de Kids zijn volledig ingericht naar de eigen belevingswereld. Ook wordt er gefocust op de cognitieve ontwikkeling van de Kids. Dit doen wij door middel van kennis maken met kleuren, cijfers en letters.

Naast veel hockeytraining bieden wij ook een aantal andere sporten aan tijdens het kamp. Dit draagt bij aan een brede motorische ontwikkeling voor de Kids. Omdat de Kids van 5-7 jaar een flexibel programma nodig hebben, geven wij ze de ruimte om het middagblok zelf in te vullen. Hierbij is er keuze tussen hockeyen of het spelen van gave spellen.

Juniors (7-9 jaar)

Hockeyliefhebbers van 7-9 jaar oud zijn bij de kampen van ProHockey aan het juiste adres! De kinderen gaan op hun eigen niveau aan de slag met verschillende hockeyactiviteiten om hun basistechniek te verbeteren en nieuwe trucjes te leren.

Naast veel hockey worden er ook een aantal andere sporten aangeboden, zodat de kinderen zich breed kunnen ontwikkelen op motorisch vlak. Dit gebeurt onder leiding van ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in het training geven aan kinderen van deze leeftijd. Omdat de Juniors van 7-9 jaar een flexibel programma nodig hebben, geven wij ze de ruimte om het middagblok zelf in te vullen. Hierbij is er keuze tussen hockeyen of het spelen van gave spellen.

masters (9-13 jaar)

Fanatieke hockeyers van 9-13 jaar zitten op hun plek bij de Masters op het kamp van ProHockey! Bij de Masters wordt er tijdens de trainingen veel aandacht besteed aan zowel het technische als tactische onderdeel van de hockeysport.

Naast veel hockey gaan we ook aan de slag met een aantal andere sporten. Hier heb je motorisch erg veel aan! Ook ga je met al jouw nieuwe vrienden te gekke spellen en activiteiten doen. Kortom, een week om nooit meer te vergeten!

Pro's (13-15 jaar)

De Pro’s bij het kamp van ProHockey ontwikkelen zich tot pro hockeyers! Zij krijgen de ruimte zich gericht te verbeteren op vlakken waar zij nog moeite mee hebben. Er is genoeg persoonlijke aandacht om het maximale uit elke speler te halen. Ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in het training geven van deze leeftijdsgroep zullen met uitdagende oefeningen gericht gaan trainen op wedstrijdsituaties.

Dat is niet het enige. Naast hockeyactiviteiten zullen er ook te gekke spellen worden gespeeld en leuke activiteiten plaatsvinden. Je zult veel nieuwe mensen ontmoeten, die misschien wel vrienden voor het leven gaan worden! Kortom, een week die je nooit zal vergeten!

Goalies (8-15 jaar)

Wil jij élk schot op goal onderscheppen? Kom dan naar het kamp van ProHockey en verbeter jouw skills! Onder leiding van onze keeperstraining met jarenlange keepers en keeperstraining ervaring ga jij gegarandeerd veel nieuwe dingen leren en ga jij veel oefenen op jouw zwakkere punten.

Dit in combinatie met toffe spellen en leuke activiteiten die je met alle hockeyers en keepers van jouw leeftijdsgroep doet.

Meld je aan
voor de dagkampen

Enthousiast geworden? Kijk hieronder naar de aankomende dagkampen van ProHockey.

dagkamp-slaapkamp
Hockeykamp zomervakantie 2024 – Prinsenbeek
7 JULI – 10 JULI