Clinic­dagen

Elke dag
een nieuwe
techniek

In de schoolvakanties waarin ProHockey geen hockeykampen geeft is er een alternatief bedacht, zodat alle hockeyliefhebbers toch in elke vakantie bij ProHockey hun favoriete sport kunnen beoefenen, deze kunnen verbeteren en te gekke herinneringen kunnen maken met hun gloednieuwe vrienden.

Voor de clinicdagen kan je zelf bepalen hoeveel dagen je aanwezig bent. Elke clinicdag wordt er een specifiek thema van de hockeytechnieken getraind. Zo kan jij zelf bepalen welk(e) onderdeel/ onderdelen van jouw hockey skills jij wilt verbeteren.

De hele dag staat in het teken jouw hockey skills verbeteren. Voor de kleinere hockeyers is er een ander programma gemaakt, waar naast hockey ook ruimte is voor leuke spellen.

Elke dag worden de groepjes ingedeeld naar niveau en leeftijd. Zo zal jij je niet gaan vervelen, is er ruimte voor uitdaging en kan je genoeg nieuwe vrienden maken!

De lunch wordt elke dag goed verzorgd door ProHockey. Ook is er tussendoor ruimte voor drinkpauzes met fruit of snacks. In de lunchpauze kan je ook gebruik maken van leuke spellen op onze locatie. Voorbeelden hiervan zijn een stormbaan of een pannakooi.

Meld je aan
voor de clinicdagen

Enthousiast geworden? Kijk hieronder naar de aankomende clinicdagen van ProHockey.

Helaas zijn er op dit moment nog geen data van clinicdagen bekend.